tingkatkan trafik!

banner

I'M THE WINNER ZFCC 1st GIVEAWAY!


Assalammualaikum semua...selamat tgh hari .Semoga di hari  selasa pertama dalam bulan julai ini akan memberi rezeki yang baik  untuk kita semua.Insyaallah.Ok tengok tajuk sy yang macam ter..extra gah tuu..eii geli jer bila baca balik...hihihi..Sungguh teruja bila dapat khabar dari Blogger ZFCC di ruang Chatbox sy..



Bila terpandang jer chatbox tu kan,,terus pandang calendar..eh,dah 8 hari bulan ker?..ker sy yang salah tgok hari bulan..hihi..oh rupanya Owner Giveaway terpaksa awalkan keputusan.Wah makin semangat sy nak terjah  entry ZFCC nie..Tetiba ,ada lagi kejutan untuk sy..tau ape??

copy dari ZFCC..
tergolek-golek sy bace pepagi buta tadi..terus terlompat-lompat sehingga lupa badan ada bertunjangkan besi.so,kembali bersopan santun.hehe..alhamdulillah rezeki di bulan syaaban terima kasih daun keladi buat :::ZFCRAFTCORNER::: kerana menjadikan kenyataan untuk sy  memiliki HANDMADE WEDDING GUESTBOOK.Alhamdulillah syukur.terima kasih sekali lagi.lain masa nanti adakan lagi Giveaway macam gini yerk..hehe

bergini kah rupanya??..wah tak sabarnya saya.....
Untuk kawan-kawan blogger yang sama-sama join Giveaway nie, yang menang sy ucapkan tahniah yer!.Yang belum bertuah mari kita cuba lagi bersama untuk dapatkan barangan yang sungguh comel-comel tu..so, jom kita berjuang lagi!..chaiyyok..chaiyyok!!..

kamsahamnida :::ZFCRAFTCORNER:::


Pssst:- gembira tak terkata bila dapat handmade wedding Guestbook dan yang paling best dapat jumpa idola hati sy semalam..hihihikk..macam miracle jer kan..syukur alhamdulillah..~ semoga sentiasa bertembung dengan idola sy! amin~

Saya Perlukan Ilmu Ikhlas!







Buatlah  keputusan dengan kata hati...Sentiasa pandang kehadapan... jadikan pengalaman sebagai pengajaran dalam setiap inci langkah kita untuk meranjaui kehidupan yang akan datang... nikmatilah kehidupan dengan rasa syukur... hadapilah persoalan dengan keikhlasan ... jadikan kejujuran dan kesabaran sebagai pegangan untuk berpijak... lewati hari dengan senyum yang  terindah... tak ada yang abadi semua hanyalah ilusi...
 tak ada yang sempurna jadikanlah apa adanya diri kita...semua  kurniaan dari yang maha esa...


Terbaca dari satu artikel yang mengatakan:-
 Alangkah baiknya jikalau kita  tetap manis, sedangkan kehidupan penuh dengan kepahitan. Alangkah indahnya bila kita  selalu redha, sementara orang lain sedang marah. Betapa baiknya di antara kita sesama manusia terjalin hubungan yang harmonis, Sedang diantara diri dan dunia terdapat kehancuran. Bila kita benar-benar mencintai sesuatu, maka semuanya terasa mudah. Dan yang diatas tanah adalah tanah.

Psst:-Perlukan pegangan yang kuat terhadap ilmu ikhlas.