tingkatkan trafik!

banner

Aura kawen??..jom kawen-kawen!!...





Assalammualaikum readers....wah...Hakhak..
Dah lama rasanya tak update blog sini.. tak berkesempatan... *** yang sebenarnya memang pemalas tahap to the max...asyik melayan korea aje maner nak layan belog lagi..hihihi..

wah... propa tak sy punya topic hari ini....

kenapa tetibe sy cakap pasal kawen nih??? dah sampai seru kot... hikhikhik... **tak danya seru-seru..ko hingat lagu misha omar ku seru tu ker??..hahaha


Seru kawen datang nie sebab baca belog Ayeem ayam ditambah dengan kakak sy yang nak kawen...yeyhh kawen!!..tak sabar nak tompang kawen nanti..hihihhikkk...boleh tak kak?..kalau citer bab kawen nie mesti banyak benda nak pikir kan..warrgghh!..sakit kepala jadinya.**eh sape pengantin nie?.hehe..pengantin tak risau pun?.hehe..


baby pink +green tiffany.


kak,theme yang mana menjadik pilihan hati atas atau bawah..




curik kat google....hihihikk..


Disebabkan sekarang saya merupakan penganggur terhormat dirumah ini,maka ibu tercinta telah melantik sy menjadi wedding planner.Wah! gituu...semangat lah sy..hihihkk ada imbalan cincin 916 tak pengantin?..hehehe...


Maka dengan pelantikan tersebut banyak lah jugak nak kena pikir...hihihi..*semangat gitu, mana nak carik catering,nak fikir berapa jemputan,nak fikir hantaran lagi. goodies nak isi ape memang banyak nak fikir..Semangat membara tentang kawen nie sampai saya semangat mengikut ibu sy ke kondangan.Wah! sebelum nie sy memang orang yang paling malas nak hadiri jemputan tapi sekarang semangat berkobar-kobar.hihhikk
So,dengan ini saya perlu membuat checklist agar semua perkara tentang kawen-kawen ni nanti berjalan lancar.wedding planner lah katenyer..hihihi...






-Katering (siap dgn dome,makanan pengatin)
-Rumah (Renovation 1 year before!)
-Cari designers! tempah baju kawin n nikah! wiwit!(kerja pengantin jugak!)
-cari mak andam!(kerja pengantin lagik.)
-cari door gift(tgh pikir nak isi ape)
-cari bekas untuk door gift
-cari riben!
-cari photo booth yang hebat (hebat lah sgt)**krja pengantin lagi..
-board for sign yang besar
-cari hantaran(ok..nie pengantin carik)
-cari orang yang nak menggodek hantaran incl-sireh junjung
-tag that aunt,uncle, sedara-sedari rekan teladan jiran tetangga.
-MC yang hebat -(ada ker ibu suruh sy jadik MC?sungguh tak patut.)
-cari pengapit pengantin..(ok.settle bhg ni sebab ada yang merelakan diri..hihi..)
-cari, make and design baju untuk family (dah settle sebelum baju pengantin siap..haha)
-find kompang(kompang sunnah kan..)
-inai!
-pelamin(kerja tuan pengantin!)
-kad kawen!..penting tuu!




**mcm tak guna jerk wedding planner nie..hahahahakkk.mungkin nanti kerja sy adalah tolong kutip duit salam.hehehe..

kalau tambah scallop pink siket...kat kerusi tambat riben baby pink boleh naik seri kan ka?..wah gittu!..

cantiks ler pulak warna baby blue nie kan..



#tu je sy sempat fikir.




ok..jom sambung tgok korea..hihihi...