tingkatkan trafik!

banner

Lee Min Ho VS Oguri Shun



Saya merupakan penggemar yang amat tegar dengan drama-drama korea..lagi-lagi kalo ada  en Lee Min ho..oh boleh buat saya jatuh pengsan dibuatnya.Keobsesan  saya yang kekadang terlebih-lebih ini dah menjadi satu virus yang sangat merbahaya.Sehinggakan saya sengaja ingin menyebarkan virus merbahaya ini kepada my ‘bestfriend geli-geli’.hahaha..padan muka u dah kena mandrem i….rasakan kawan!..oh sungguh kejam.

Hampir setahun saya sengaja mencuba menghantar virus kepada my besstfriend geli-geli ni tapi nampaknya tidak berhasil al maklum ler katanya hati nya sukar digugat melainkan actor japanese shj yang mampu mengoyahkan jiwa raganya  …oh sangat kuat pendinding yang kau pakai kawan,tapi tak per saya tidak pernah berhenti mencuba menggoda !..hahaha..

Tapi tiba-tiba kemarin beliau menghantar pesanan ringkas mengatakan,,,

“kak,kita dah jangkit akak…kita dah terjebak menonton city hunter yang ada boyfriend akak tuu…nie semua gara-gara akak…..”
nampaknyer lee min ho lagi hensem dari oguri awak esah..haha...
oguri Shun
Dalam city Hunter, si Lee Min Ho nampak bergitu cool,smart,gagah.Wah!~ boleh lawan ker Hanazawa awak cik esah?So, dgn ini saya akan mempersembahkan gambar mereka berdua untuk para blogger tentukan siapa yang mampu menawan hati anda semua~

Esah...i dah tak keruan nie..hihihikkk...
Oguri dalam detective conan.



















Mereka juga menghiasi muka depan majalah..

Recommended Books



Dua aktor hebat ini memang menjadi kegilaan di negara mereka sendiri.Malah turut tersebar ke serata asia nampaknya... Mereka juga mampu berdiri sama tinggi dengan pelakon holiwood yerk..bila pulak pelakon Malaywood nak popular sebegini rupa....hehehe...ok jom kita tengok profile mereka pulak..


Shun Oguri Profile
Name: Shun Oguri
Japanese name: 小栗 旬
DOB: December 26, 1982
Birthplace: Tokyo, Japan
Height: 184cm
Blood type: O
Profession: Actor





Lee Min Ho profile
 Name: Lee Min-Ho
 Hangul: 이민호
Profession: Actor
 Birthdate: June 22, 1987
Birthplace: South Korea
Height: 187 cm.
Star Sign: Cancer
Blood Type: A 

Setelah sekian lama saya dok mencari siapa sebenarnya Oguri ni esah...akhirnya saya membuat keputusan untuk tetap setia kepada si lee Min ho...hahaahaha..mengapa?? ini kerana setidaknya saya masih mempunyai kesempatan walaupun tipis..hihihikkkk.."En. Lee Min ho saya masih single...sebaliknya bagi Oguri Shun awak telah berpunya....hahaha... Lagi pun saya bukan penggemar cerita orang pukul pukul nie seram lah pulak tengok hero tu calar balar macam dalam crow zero tu..hehe.


Entry kali ini pasti membakar hati peminat peminat Oguri termasuk esah!..hahaha..cik esah...mengaku saja lah en.Lee Min Ho lebih berkarisma daripada Oguri Shun awak..hahaha...Apa macam??? saya tunggu balasan entry dari awak....hehe...




Pssstttt: Kalo boleh pilih lakonan hebat dari Malaywood siapa ya yang paling berkarisma???oh kalo saya pastilah ZulHuzaimi...hehe..anda pulak bagaimana?? adakah ZZ(Zed Zaidi)?? %$#@**....