tingkatkan trafik!

banner

sertai Contest Asian Fans





banner


Assalamualaikum...kembali lagi di pentas blog pabila melihat ramai pulak geng-geng blogger sibuk bercerita tentang Asia fans.Haiyak!..saya telah tertinggal banyak benda dengan contest ini..haishhh..ini tidak boleh jadi!...Sebelum raya dulu, admin dah ada habaq nak buat pasal contest ni.. Tadi terasa nak  buka pagi  Asia Fans untuk cek balik mengenai contest.. (ekceli da lama tak buka..hehehe) Oh sudah lama contest ini menyerang dunia blog rupanya..hahaha..ketinggalan rupanya saya.. :)


Tak mau panjang cerita,sebab sya dah tertinggal jauh.. jom tengok syarat-syarat  untuk sertai contest ni..

 Syarat-Syarat Contest
1) Korang kena jadi user di www.Asiafans.net #kalau bukan user, cmne nk collect coins banyak2 kan ? hehe..(of cos eza ni user asiafans)
2) Wajib Follow ketiga-tiga blog ni —> MkSyahirZaxx dan Cik Mun (dah siap follow)
3) Buat Entry Pasal Contest Asiafans.net ni.. kemudian, tag paling kurang seorang blogger. #Entry bebas nak buat mcm mane pun.. (nak tag  Aishah rahmany)
4) Dihujung entry, korang wajib letak contest ini ditaja oleh manok elpaseMkSyahirZaxxCik MunAnirahTeratai dan tbnsa. (telah disematkan di bawah entry dengan gahya)
5) Letakkan “link entry korang“, bukan link blog yerr.. dekat commentSINI. (beresss)


ok..untuk yang sertai contest nie..jangan risau..ada hadiah yang akan ditawarkan...jeng..jeng..jeng..

Hadiah Contest
Tempat Pertama
Wang Tunai RM100 atau 20,000 coins + VIP member setahun
Tempat Kedua
Wang Tunai RM 60 atau 7,000 coins + VIP member setahun
Tempat Ketiga
Topup/Wang Tunai RM30 atau 4,000 coins + VIP member setahun
Tempat Keempat
Topup RM20 atau 2,500 coins + VIP member sebulan
Tempat Kelima
Topup RM10 atau 1,000 coins + VIP member sebulan
Cabutan Bertuah ( Tiga Lelaki & Tiga Perempuan)
Topup RM10 atau 1,000 coins + VIP member sebulan

Kaedah pemilihan pemenang bergantung pada jumlah coins tertinggi di Asiafans.Net. Cabutan pula menggunakan random.org.
Tempoh Sah Laku Contest : 27 Ogos sehingga 2 Oktober 2012.

Contest ini ditaja oleh manok elpaseMkSyahirZaxxCik MunAnirahTeratai dan tbnsa. 




No comments: