tingkatkan trafik!

banner

I'M THE WINNER ZFCC 1st GIVEAWAY!


Assalammualaikum semua...selamat tgh hari .Semoga di hari  selasa pertama dalam bulan julai ini akan memberi rezeki yang baik  untuk kita semua.Insyaallah.Ok tengok tajuk sy yang macam ter..extra gah tuu..eii geli jer bila baca balik...hihihi..Sungguh teruja bila dapat khabar dari Blogger ZFCC di ruang Chatbox sy..



Bila terpandang jer chatbox tu kan,,terus pandang calendar..eh,dah 8 hari bulan ker?..ker sy yang salah tgok hari bulan..hihi..oh rupanya Owner Giveaway terpaksa awalkan keputusan.Wah makin semangat sy nak terjah  entry ZFCC nie..Tetiba ,ada lagi kejutan untuk sy..tau ape??

copy dari ZFCC..
tergolek-golek sy bace pepagi buta tadi..terus terlompat-lompat sehingga lupa badan ada bertunjangkan besi.so,kembali bersopan santun.hehe..alhamdulillah rezeki di bulan syaaban terima kasih daun keladi buat :::ZFCRAFTCORNER::: kerana menjadikan kenyataan untuk sy  memiliki HANDMADE WEDDING GUESTBOOK.Alhamdulillah syukur.terima kasih sekali lagi.lain masa nanti adakan lagi Giveaway macam gini yerk..hehe

bergini kah rupanya??..wah tak sabarnya saya.....
Untuk kawan-kawan blogger yang sama-sama join Giveaway nie, yang menang sy ucapkan tahniah yer!.Yang belum bertuah mari kita cuba lagi bersama untuk dapatkan barangan yang sungguh comel-comel tu..so, jom kita berjuang lagi!..chaiyyok..chaiyyok!!..

kamsahamnida :::ZFCRAFTCORNER:::


Pssst:- gembira tak terkata bila dapat handmade wedding Guestbook dan yang paling best dapat jumpa idola hati sy semalam..hihihikk..macam miracle jer kan..syukur alhamdulillah..~ semoga sentiasa bertembung dengan idola sy! amin~

4 comments:

Qaseh Puteri said...

sape je idola ko tu??
ape pn tahniah yek..
ala ape pun brg tu utk akak u je..kui kui kui..
ke u yg nk naik plamin..ngeh ngeh ngeh..

tassyanatassya said...

hehehe..adalah mne boleh share dgn u..nnti u gi ngurat melepas lah i..hgeh..hgeh..hgeh..

mne u tau i bakal naik pelamin...nnti tunggu wedding kad eh..sje nak kasik surprise kat u..hihi

terima kasih kawan...

yN crEATioNs said...

waaawww...congrates dear....

cee waahhh bakal pengantin kiter...cenyum lebar aee..tahniah3...

Aiza said...

Waahh.. congrate tassya... mmg tepat pada pemenangnya... bakal pengantin.. congrate2 :)