tingkatkan trafik!

banner

oh tidak!!!..perlukah bergini MasterChef?



Salam readers sedih lah pulak hari ni.huhu....mengapa? kerana my favourite chef untuk rancangan Masterchef selebriti telah disingkirkan untuk selama lamanya..warrggghh..

cilok lah dari Page MasterChef Celebriti
I thought si double A yang akan keluar..warrghh..rupanya ramalanku tenyata salah.tapi tak pe lah masih ada Dato fazley dan Juliza yang hebat..hihihikk..Untuk Karl, sy nak ucapkan selamat maju jaya,moga terus gigih memasak!~hihihi.. 



Hidangan terakhir dari karl..Macam si Karl nie dah tau dia akan keluar hari ni..


Psssstt:~ Agak-agak kalo Chef Zubir beri suruh masak  Sate mesti Double A yang menang. Al maklum sentiasa diapet dengan kipas tangan..hadoi..~

No comments: