tingkatkan trafik!

banner

GIVEAWAY DARI :::ZFCRAFTCORNER:::



Assalammualaikum semua.setelah sekian lama saya pasif dalam kegiatan GA sana sini, maka hari ni saya mula menjinakkan diri ini kembali untuk aktif semula dalam dunia GA.Tahniah tassya!.Sila beri perhormatan kepada saya dengan menjerit dengan penuh gembira sekali! hehe :D Untuk meningkatkan semangat yang berkobar-kobar dalam ber GA,saya mulakan dengan berlari-lari anak ke blog-blog.mana tahu ada rezeki.Jalan sana jalan sini ternampak pula segmen giveway dari blog ZFcraftcorner..ape lagi..semngat lah saya untuk ber GA!.Jom join!!!..


:::ZFCRAFTCORNER:::
ZFcraftcorner nie merupakan satu belog yang menawarkan barangan hand made give favors.Contoh kalo buat goodies kan boleh order dengan tuan belog ZFcraftcorner nie..mereka ada macam jenis handmade gift yang cantik-cantik dan mencuri perhatian belake...ape lagi jom follow menfollow..

Kalau join this First GiveAway from ZFcraftcorner  nie tangan korang yang bertuah tu akan  dapat handmade craft yg cantik..saya suka sangat handmade yang comel-comel gini ni..mana tau boleh dapat HANDMADE WEDDING GUESTBOOK .wah! sangat lah terbaik!..hihi..

http://zfcraftcorner.blogspot.com/2012/06/1st-blog-giveaway.html
luck winner!...giler tak seronok kalo dapat cang gini..fuh!


http://zfcraftcorner.blogspot.com/2012/06/1st-blog-giveaway.html
yang nie untuk 3 pemenang bertuah seterusnya...mampu buat mata saya terus terbeliak!!!
Syarat-syarat menyertai GIVEAWAY nie senang sje..cer tengok bawah nie..


1. Sesiapa jer boleh join giveaway nie...
2. Jadi FOLLOWER blog ZFCC or members page FB ZFCC
3. Buat satu post tentang  giveaway ini dekat  blog or wall facebook anda
4. Once dah buat post tu, please tinggalkan detail dekat ruangan comment 
- NAMA .....EMAIL ADDRESS.....POSTED LINK (URL blog or FB anda)


 Jadi ape lagi ditunggu tu gang!!!.. jom join this giveaway dari ZFCC!sebelum terlepas.Tuah anda sape yang tau kan,giveaway ini akan berakhir pada 11.59 pm on 30 JUNE 2012. Pemenang akan dipilih oleh ZFCC dan akan  umumkan pada 07.07.2012. 


Pssst:- pernah dapat door Gift orang kawen yang guna perkhidmatan ZFCC.sangat berkenan+unik..hehe..nmpak jimat!
ternyonyok pulak...hihi..




5 comments:

fiszah_pjo said...

dear! awak bertuah..tahniah2:)..heheheh..sy pun bertuah jugak..seronok :)

ZFCC said...

Congrats.... btw, thanks coz sudi join ek....

tassyanatassya said...

terima kasih fiszah...

terima kasih ZFCC

HyRoSSa NeNy said...

congrats tasya!!!! menang grand prize gituuu!!!!

tassyanatassya said...

terima kasih HyRossa Neny..

alhmdulillah...rezeki..hehe..