tingkatkan trafik!

banner

oh sekolah cintaku! :PERTANDINGAN MEREKA BENTUK BLOG


Rakyat-rakyat jelata sekalian....Diumumkan bahwa....hehehe....
ecececehh....maaf ler..kekadag ter "xtra" pulokk..mcm anak raja....hahaha....okok!..di petang yang berbahagia ini,dengan hujan renyai-renyai.....saya ingin menge"post"...sesuatu yang menarik perhatian saya...'ape kebenda tu Mak Jah??'....oh..berkenaan dengan sekolah saya!....

sekolah ku..cintaku....

wah..wah sir!..sejak-menjak wujudnyer kelab IT..nie bnyak pulakk aktivitinya!...good job!....teruskan usaha anda budak junior ku!!..lalala~ok..ok berbalik kepada entry saya,,kelab IT PRA -UNIVERSITI
telah menganjurkan satu pertandingan iaitu ;-

      PERTANDINGAN MEREKA BENTUK BLOG..


cuba korang klik-klik link di atas,...
pertandingan nie khas tok pelajar Pra-U smk permas jaya...
hanya untu Pra-u shaja tau,...
wah!~....class gitu,,
untuk menyertai pertandingan ini,Sila emailkan alamat blog, nama dan tingkatan ke alamat email : scan5555@yahoo.com . Kriteria pemilihan adalah berdasarkan kepada maklumat dan kreativiti. Tarikh tamat ialah pada 16 Julai 2011. Hadiah menarik menanti pemenang..so ape lagi..jom kawan kita join sesame..

ok..skang saya tag beberapa orang untuk join contest ini...
so mangsa pertama:-


seterusnya;~


dan tak lupa;~


Pada pandangan saya contest nie sangat menarik..lagi-lagi ia adalah sebagai satu strategi bagi  memperkasakan IcT dikalangan pelajar pra -U ni...ok!..izinkan saya memberi syor dan pandangan yer sir...apa kata kalau pertandingan ini dinilai melalui berapa banyak entry tentang sekolah dibuat....
"kata sayang sekolah",,setakat entry khas tok sekolah,ape lah sgt..**cewah!..manis kau berkata-kata ! hahaha...setiap entry yang dibuat mesti di link kan ker blog Pra Universiti sebagai bukti bahwa si blogger itu sangat aktif dalam dunia berblogging.....

hehehe,,,itu setakat pandangan atau cadangan senipis kulit kacang sahaje....terserah mahu terima atau sebaliknya....



**sweet talker_.......kepala pening mengenangkan programming betul lah kata sir,sekarang jangan lah nak berangan boyprend-boyprend..berangan dengan coding sje....hahaha..~