tingkatkan trafik!

banner

#Day 4 : 10 things I want to say to one person...


Dengan berbekalkan semangat  yang berkobar-kobar.. saya meneruskan perjuangan saya!...
wah!..tinggi semangat ko nak,,haha...

cabaran hari ini saya nak tujukan pada awak..sape??..awak..sape tu??..awak lah...tak mo lah cakap, i nie malu, segan-segan kucing dengan u all's..hehe...(***sebenarnyer nak tujukan khas untuk my future husband..boleh ker???)....ooh my prince!!..please read this posting!!!..hehehe..

ape yang saya nak cakap kat awak..sebenarnya dah lame i pendam cuma tak sempat nak muntahkan lagi..so,ari nie i luahkan sumer yerk..

1.Terima kasih kerana menjadi my Oppa!...
ingat!..oppa saya mesti selalu jaga 
kebesihan..
tak hisap rokok...
cool jerk..
boleh tak wak??

2.tolong jangan hensem sangat boleh??
kalo nak hensem boleh, dekat saya jerk..
boleh ka oppa??

3.oppa!!..
...tolong jangan busukk-busukk
 sgt boleh??susah saya nak 
jaga awak...

4.oppa!!
You are the most important
person in my life in whatever decision i make in my life..
**cewah!....hehehe

5.oppa!!..
ibu pesan..suruh awak jaga
saya baik-baik..
boleh ka??haha...


6.Oppa!...
please remember me
every sec...every min..every hour...and everyday!..
can?..can?..can...


7.Oppa !...
jangan jeless kalau
saya addict dengan korean
movie..hehe...

8.Oppa!..
bawa saya ke seoul
please....
awak sayang sy kan??...
**ayat mengampu tuu..haha!.

9.Oppa!..
boleh request awal tak?..
mau hantaran 10 dulang serba berdiri..
boleh ka??haha..
**demand betol budak nie...kang reject awal2x..
baru padan muka hang,,

10.Oppa!!...
will you Marry mee??


mau lah!...makk aii gatai norrh!..tahap maximum!..meremang bulu roma mak nie weyh!..haha 


laa...10 jer ker..banyak sebenarnyer nak cakap ..
tak muat entry nie nanti..hehe