tingkatkan trafik!

banner

Contest My Blog Awesomelicious


Holla!~...
petang-petang cang gini..duduk sambil hirup secangkir teh,terasa ingin ber bw..untuk meningkatkan lagi up traffic blog saya..al-maklum ler lame benor tak meng "godeh-godeh" blog nie..
sampai dah hilang skill menulis tau...bagi memantapkan lagi skill saya terjumpa satu contest dari 
si adik manis nie....
Wah!~..nama kita sama lah.... oh kembar nama kita yerk...
so,
I join your contest cik tasya




untuk join contest nie ada syarat-syarat nyer....
sila patuhi syarat-syarat ini:-

  • First wajib like gambar kat SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Like page Tasya and Tyra
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
  • Buat satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di blog Tasya(jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) di RUANGAN COMMENT.
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and wajib follow and like PAGE .
  • Wajib like PAGE .
  • Wajib like PAGE and  MEMBUAT STICKY POST DI BLOG MASING-MASING MENGENAI  JCS ENTERPRISE SELAMA 3hari .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima 

oh tak der lah susah sangat..dengan ini saya menyahut cabaran anda cik tasya
dengan penuh semangat...
dua blogger yang saya mau tag ialah....


eh jemah!~..jom join contest nie....
kita  kan suka dapat barang-barang free nie kan??..haha



seorang lagi  blogger yang berjaya menarik minat saya,


daripada goyang kaki...meyh join contest nie....
tuah badan sapr yang tau!~....


Pssst:-..harap-harap tuah lah kita yerk...mana tau boleh dapt barangan JCS shop. hehe jimat duit bulan nie....  ;)



4 comments:

Tasya said...

Hai kembar :) Thanks for join and your blog really awesomelicious <3

Qaseh Puteri said...

oi jemah..mcm x smpat jek..keje ofis ni pn blm ciap lg..ngaha..nnt ptg ckit gewe join jek..

Syieda™ said...

syieda dtg dr contest yg sama.. =.=

jom ke blog syieda lovestory313.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-awesomelicious.html

Hawa Ahmady said...

gud luck busuk..mmuahhh..!!!!