tingkatkan trafik!

banner

HARIMAU MEMBAHAM SINGAPURA (Second Leg )



Harimau pasti membaham singa.
Even sang singa Raja Rimba yang kuat.
*kuat dengan import bolehlah! Oppssss. Hahaha~
Perang masih belum tamat lagik yerk singa!..
masih ada lagi 90 minit!...
hari tu kami bagi chance sje..
tapi hari nie,kami akan
pertaruhkan harimau kami!!...
hahaha....
"bersiap Sedia Saje lah Wahai Singa!~




harimau Malaya memerlukan jaringan 2-0 untuk 
Pusingan Kelayakan Zon Asia ke Piala Dunia 2014 di Brazil.
2nd leg ni kita main kat Staduim Nasional Bukit Jalil..
memang terbaek mesti boleh menang punyer walaupun kita dibelasah oleh singapura 5 – 3 hari tu. 
Kali ni kita main padang original, 
bukan padang dan pemain tiruan tau ! hehe.. real football tau...
Singapura yang dibarisi oleh kuda tua kelahiran PATI..
oppss!!! PADI (pendatang Asing "dapat' izin)
yang menjadi harapan skuad mereka..
Malaysia plak dah bersedia dengan 100% buatan Malaysia malam ini.. 
daripada penonton di Stadium sampai ke Coach semuanya Buatan Malaysia..Bangga!
"Raja Gopal,,,Wa sellutt sama lu!!..~"

  ok..so, kita sama-sama nantikan keputusannya malam nie..
harap-harap malaysia akan menang!~Amin~



****Psssst.....Tuan belog sangat senang hati bila Apek ada untuk team Malaya malam nie.....kasik mengaum oh Malaysia!!!



2 comments:

aishah rahman said...

perrghhh!!!tau la gi makan kat lua smbil tgk bola..kasi gegar itu restoran k..

tassyanatassya said...

hihihikkkk..best lah layan kat mamakk..walau hati ku sakit mengenanahkan kekalahan..huhuhukk