tingkatkan trafik!

banner

#Day 3: 10 things That i hate!!...


Haloo!!!...
tassya natassya in the house...
wah!nampaknyer azam semalam dapt di"beres"kan..
well done tassya!!...
haha..belum tentu cabaran seterusnya...
sebab minggu nie saya akan kembali 
sibuk dengan aktiviti saya..
arrgghh,,sekolah nak bermula...
**masih tak cukup cuti la,,
hehehe...



ok jom check it out 10 things That i hate!...


Saya sangat Benci dengan Perokok

saya sangat benci dengan rokok dan jugak perokok!...
saya sangt pelik,apa yang best sgt tah dengan rokok tuu...
bau dah bussuukk..mcm kemenyan..
bila bau asap rokok mampu buat saya pening...
"hello der!..lu kalau  hisap rokok tak macho lah der!"...

Saya sangat benci dengan Hospital

yang satu ni,saya tak tau lah kenapa benci sangat!..
hadoi mungkin dulu terkenan kali..hehe
bila buka buku appoinment..
aaarrgghh esok ada appoinment with bla-bla-bla...
arrrgghh!...boleh buat saya stresss!!..

Saya sangat Benci dengan  Kucing..

hehe..actually bukan benci saya takot..
warrgghh..bila nampak kucing saya jadikk sangat takott..mcm nak nangis!..
"ibu!..tolong tasya!..."
saya selalu bayangkan kucing itu bagaikan musang!..haha

Saya Sangat benci dengan selesema dan batuk 

saya sangat benci bila keadaan ini berlaku nak-nak time exam..
warggh!!,,,tension mak weyh..hadoi...
terasa sukarnya hidup ketika itu..
apa tak nyer tak boleh lah nak tunduk sangat..
kang ada benda lain yang meleleh!...
eeewww!..geli siak!!...hhihi..

Saya sangat  benci bila orang pegang  tubuh saya  
oh..jangan fikir bukan..bukan,,
saya orang baik....!..**cewah!..
tapi saya amat tak berkenan bila kawan2x saya 
pegang tangan saya..peha saya..
warrgggh!!..itu amat saya tak suka!!...
mcm mahu jerit jerk ketika itu...
tolong hentikan kerja itu yerk 
cik hawa dan cik aisha 
hehehe.... 


Saya sangat benci dengan jerawat..
wah!..yang nie lagi saya tak berkenan!...
perggh boleh porak peranda hidup..bila bangun-bangun nampak 
sebijik jerawat melekat..nak-nak tang kat hidung..
wargggh....!..tak bernafas mak nie weyh!!...

Saya Sangan benci bila iron baju.. 
hehehehe..
kalo mak saya nie kaya..
dah lame dah i serah jerk baju-baju i kat dobi tuu...
hehhe 

Saya benci bunyi kereta lelaju  macam mat rempit...
pergghhh!!..yang nie memang buat wa angin!...
tak tau ape yang dia nak kejar tu...
mungkin di kejar anjing kali..hahaha..
atau ada sesuatu tak sempat di **buang???
"der,len kali berak dulu sebelum drive!.."

Saya benci tikus 
no description... 

Saya benci bila time nak connect si berok ni,
tak conect2x.... 

nie lagi buat wa malas nie..sebab ape??..
petanda Saya tak langsai kan hutang denga tuan Celcom..
nampaknyer semakin tipis ler dompet saya...
x suka...xsuka..x suka......


**banyak lagi sebenarnyer yang saya menci...
10 nie jer dah buat wa bingit ...sampi sakit kepala..hahaha
 
cop rasmi dari tuan google!!!...
perkara diatas ini adalah benar!...

pak cik google sokong saya!!!..haha...



No comments: