tingkatkan trafik!

banner

10 Things challenge yang membantu update blog time kemalasan :)

Assalammualaikum and Hello everyone! Welcome to my other half. What is going now here? Oh, I'm going through the Challenge of Ten Things.So, Saya decide nak buat sekali. Terima kasih setinggi-tinggi nyer untu Cik bussukk..err sebab tagged saya join games nie!..i terharu u!... Err, siapa nak buat sekali jangan lupa bagitahu saya , ok?


day one : 10 things about me
day two : 10 things I love
day three : 10 things I hate
day four : 10 things I want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items I can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of my favorite songs
day nine : 10 ways to win my heart
day ten : 10 final words
 Jom la  main. Lagi- lagi musim cuti ni. Daripada korang tidur buat  lemak je, baik buat benda berfaedah sikit. Err, saya  tak buat hari- hari kot. Ikut mood je, boleh?:)
Actually these ten things challenge may help you to recognize me well :)

2 comments:

aku_gadis_bintang said...

ye cik buah datang untuk menganggu buah2 dia..hahaha..

tassyanatassya said...

yeah!..saya smbut kedatangan cik buah dengan "kpak bing-bing"..hahaha~