tingkatkan trafik!

banner

berwajah baru.....


      kegembiraan dan keterujaan!!!
wah!..saya bergitu teruja tengok blog saya yang telah berwajah baru..hehehe...thnks to CikAishah rahmany....wah...kehadiran awak bergitu berharga!...i lap u selalu!....
**psstt....nanti tolong edit lagi ekk..??hehe...

ni semua hasil "tangan tuah " dia...lalala~..
kalo x, x dernyer nak diubah blog nie..hehe...

saya yang pooh tu ekk...hehehe..


kegembiraan saya disambung lagi sebab........ 
exam saya tinggal lagi 2 paper!!...
wah giler best lah..pahnie boleh goyang kaki lah...
hehe...

Tapi kan,,baru nak mula bergoyang-goyang sir dah kasik tugas!...
warrghh!!,,,cepatnyer sir!...
Coding!...tu perkara yang paling lemau tok saya!..
huhu..
x kuasa nak ngadap code yang panjang berjela.....
nasib-nasib~~...




4 comments:

aishah rahman said...

ehem..ape lg..nasi ayam letak kicap ngan sambal sayur dan keropok leko la isnin ni yek..hik hik..

tassyanatassya said...

wah~wah...mntak upah lah yerk..tunggu isnin yerk kawan!..haha....

hawere seriezawa said...

kakak..busuukkk!!!!huhu..2 je nk komen..haha

tassyanatassya said...

hawa laaagi busuuuukk!....itu saje pesanan tok hawa!...haha