tingkatkan trafik!

banner

Harimau berjaya membaham Garuda!!!.

haahh!!!baru terbeliak bijikk
 mata garuda tuuu.






Tahniah Malaysia!!.. atas kejayaan ini!,,,
semangat skuad yang jitu dan sokongan dari para peminat...
membuat kemenangan berpihak kepada Malaysia....
Hidup 1 malaysia!
terbukti kami tak guna ''laser-laser'' yerk....
tak guna ''dukun-dukun dari siam '' pun yerk...
''Ultraman jepun'' pun kami tak main....hehe...
even supporter kami tak ramai kat 
stadium Bungkarno tu,
tapi  
Harimau Malaya tetap juara!...




Tahniah kepada para pemain....
*terutama Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek...
wah,,comeyl nyer dia bila marrah..hehe..
oppss!! terlebih sudah...
pada pendapat saya Fahmi penjaga gol Malaysia terbaik!!..
anda pulak??
sila komen yerk..

Ingatkan  si Khairul Fahmi cedera tadi,
nasib baik setelah tangapan bola dengan
melompat diasak oleh 3 pemain Indonesia
 hehe...
ibu kita pun sorak untuk fahmi jugakk tau!.
haha... 


Sekali lagi Tahniah untuk
Sekuad Harimau Malaya!!...
wah!..gembiranya saya!...
  Malaysia jadi Juara
Pasukan negara kita sudah buktikan

Malaysia mampu bersaing di persada antarabangsa
Semoga lebih banyak kejayaan terus dicipta...

Amin...!..

*Lepas nie butik Al-Ikhsan lakuu.. habiss laa!..
orang mahu beli jersi Malaysia...!..
hehe











Malaysia Vs indonesia...


copet dr pak cik google...


Sekarang nie semua orang dok cerita pasal 
bola...
pergi warung Pak Akub nasi lemak dengar orang soseh-soseh pasal bola...

"malaysia ganyang Indon 3-0.."

Singgah  top-up minyak..
dengar si en.bangla dok gossip pasal bola..

"tambii,,itu garuda kena baham semalam...."


Tersirap darah saya!...
**cewah,,,
bila baca surat khabar hari nie mengatakan 
''kekalahan indonesia adalah disebabkan Malaysia..."
Kes laser men'laser ...
Dan pasal hal tu, peminat Indonesia tak boleh menerima kenyataan yang pasukan mereka kalah
dengan pasukan Malaysia. Kalah 3-0 pulak tu!.
Diorang kutuk Malaysia kaw-kaw punya.

Haiyyak!....
terima lah kenyataan yang rezeki berpihak pada kita,Malaysia....
*tahniah Malaysia!
 Kat tempat lain pun ada gak orang main laser-laser ni..
Tak kecoh pun macam sekarang,,.....


pinjam lagikk yerk..



dengar-dengar...
orang seberang tu nak balas dendam atas kemenangan kita...
 saya ada terbaca berita nie...
ketik link bawah nie..
dengar sedikit "daring" kan,

wah-wah!...nak laser pasukan kami yerk..


baca jangan tak baca!....


 Coli Julia perez menanti Malaysia..

 

wah-wah!...marah sangat nampak??...
biasa lah adat bertanding ada kalah ada menang...

 Asal Malaysia menang jer.. kaitkan dgn laser.
Pada hal, gol yang dicetak bukannya dengan pertolongan laser.


"Please accept the fact lah....''

Tahniah! untuk pasukam Harimau Malaya!...teruskan perjuangan anda!..truskan rentak permainan mcm semalam di indonesia nanti...malaysia menang bukan kerana lazer tp kerana penyokong sebagai pemain ke 12 ...  

Final Second Leg akan bermain di Stadium Bung Karno. 
Of course  insiden 'laser.melaser'  akan berlaku!. 
siapa yang nak dipersalahkan?
sama-sama kita tunggu yerk...
 
 
"Wa memang angin dengan GoalKeeper Garuda!... 
orang lain pun kene laser gak. rilekss je. 
 
lu pehal nak stop game plak"...
**maaf yerk..ter-xtra emosi pulakkss...
ngee...