tingkatkan trafik!

banner

Malaysia Vs indonesia...


copet dr pak cik google...


Sekarang nie semua orang dok cerita pasal 
bola...
pergi warung Pak Akub nasi lemak dengar orang soseh-soseh pasal bola...

"malaysia ganyang Indon 3-0.."

Singgah  top-up minyak..
dengar si en.bangla dok gossip pasal bola..

"tambii,,itu garuda kena baham semalam...."


Tersirap darah saya!...
**cewah,,,
bila baca surat khabar hari nie mengatakan 
''kekalahan indonesia adalah disebabkan Malaysia..."
Kes laser men'laser ...
Dan pasal hal tu, peminat Indonesia tak boleh menerima kenyataan yang pasukan mereka kalah
dengan pasukan Malaysia. Kalah 3-0 pulak tu!.
Diorang kutuk Malaysia kaw-kaw punya.

Haiyyak!....
terima lah kenyataan yang rezeki berpihak pada kita,Malaysia....
*tahniah Malaysia!
 Kat tempat lain pun ada gak orang main laser-laser ni..
Tak kecoh pun macam sekarang,,.....


pinjam lagikk yerk..



dengar-dengar...
orang seberang tu nak balas dendam atas kemenangan kita...
 saya ada terbaca berita nie...
ketik link bawah nie..
dengar sedikit "daring" kan,

wah-wah!...nak laser pasukan kami yerk..


baca jangan tak baca!....


 Coli Julia perez menanti Malaysia..

 

wah-wah!...marah sangat nampak??...
biasa lah adat bertanding ada kalah ada menang...

 Asal Malaysia menang jer.. kaitkan dgn laser.
Pada hal, gol yang dicetak bukannya dengan pertolongan laser.


"Please accept the fact lah....''

Tahniah! untuk pasukam Harimau Malaya!...teruskan perjuangan anda!..truskan rentak permainan mcm semalam di indonesia nanti...malaysia menang bukan kerana lazer tp kerana penyokong sebagai pemain ke 12 ...  

Final Second Leg akan bermain di Stadium Bung Karno. 
Of course  insiden 'laser.melaser'  akan berlaku!. 
siapa yang nak dipersalahkan?
sama-sama kita tunggu yerk...
 
 
"Wa memang angin dengan GoalKeeper Garuda!... 
orang lain pun kene laser gak. rilekss je. 
 
lu pehal nak stop game plak"...
**maaf yerk..ter-xtra emosi pulakkss...
ngee...
 








4 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

pergh klu nmpak julia perez pky coli tu ak pun stop main bola haha

a'im said...

haha...diorang ni jenis nak amik perhatian..jurulatih diorang pun dah mengaku...already polow u...catch me back

kluangman said...

xsabar nak tgk julia pakai coli lazer sok. yahuu.

amPuzz said...

hahaha ... i read your post about Malaysia and Indonesia.
I think, do not have to fight for victory or defeat.
laser problem or a firecracker going.
Do not make an issue that can only make a tenuous relationship of brotherhood.
who knows the real problem is Allah SWT, let Allah SWT punish those who cheat.
no need to vilify each other.
:)