tingkatkan trafik!

banner

Saya Sudah Addict Dengan Paku & belacan..

Paku Itu Tajam....
Tapi belacan sedap di makan...
Asal negeri orang Putih....
Mereka kacang lupakan kulit...
Ditanah Air.....
Mereka sendiri......

Dalam beberapa hari ni..saya pun x tau macam mana lah boleh sangkut dengan Si paku & belacan...haiyyakkk!!...addict tahap champion to the max nie...hihihi...;)

Mulanya saya dapt tahu pasal paku & belacan nie kat fb,lepas tu bila try search kat youtube...habiss,,semua video dorang saya lantak!..hehehe...
sampi lagu dia pun dah terikut-ikut...









Sedikit bangga lah dengan mereka nie...walaupun hanya society kat sarawak untuk jangka masa yg sekejap tp mereka amat menghargai budaya kita...
So,Kita sbg rakyat Malaysia kena bangga dengan apa yang kita ada....
"Majulah Malaysia"

1 comment:

tassya natassya said...

wah...dengaar-dengar paku dan belacan mau datang lagi next year....mau tunggu video baru ...hihi..;)