tingkatkan trafik!

banner

kids and baby photo contest

Angin sepoi-sepoi di malam hari...Oohh! sejukknyeee....
Rase macam nak duduk dalam selimut saja.Tp berblogging pun best gak!.saya pun terus log in blog saya.tetiba terlihat ada orang ajak saya masuk contest!..warhhh..tak pernah try pun...ini yang buat saya berkobar-kobar mencuba!...hihi...terima kasih daun keladi buat cik shidah yang sudi invite saya...harap harap lain kali sudi-sudi lagi yerk tag saya..hehehe...

contest nie yang anjurkan adalah cik saffiyah......
Jadi dengan rase hormatnya saya menyahut cabaran awak!..
mana tidak nya...
hadiah yang di janjikan boleh kata best jugak!
earring dari lazo diamond jewellery.
white gold lagik!!

ok,,gambar yang penganjur pertaruhkan adalah...


nie wajib di pacak kat side bar entry yer..

ok-ok sekang turn saya pulak mahu pertaruhkan gambar saya pulak!...
bersiap sedia semua...
Jeng..Jeng..Jeng...

   Aaaahh....ni dia!..my niece nie...
Adik Nabil Iskandar..

ok!..sekarang saya mahu antara syarat-sayarat
tuk kamu join ini contest adalah....

1. kamu kamu mesti menjadi follower beliau.  cik saffiyah

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

tarikh tutup sehingga 15 DISEMBER 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal.....


 

sekarang kerja saya seterusnya adalah
Menge TAG 8 orang blogger....
Antaranya....
aahhhh.
.sila-sila kan yerk......



        Cik Tieha       Cik Anak gemilang 

Cik Sya       Cik Kinah


So korang, be watch Out!....
hehehe....
terima kasih...




 

No comments: