tingkatkan trafik!

banner

Contest Gambar kenangan Sekolah dulu2.


Dalam beberapa hari ni tangan nie dok gatal mahu join contest-contest...hihihi...
Yor ler ,mana tahu ada rezeki.....Alhamdulillah....
bila dah mula berjalan-jalan ke blog-blog orang nampak lah satu
contest nie ....
tajuk dia.....
Contest gambar Kenangan Sekolah Dulu2....
Menarik gak!...zaman sekolah-sekolah dulu...
hehehe...


Contest nie anjuran  cik idasayang kamu....
saya pun sayang cik ida gak!..muakkss 5x..(melekat air liuk cket..hihi)
Banner Cik idasayang kamu tu adalah...




  Sekarang Turn Saya pula nak pertaruhkan gambar sekolah saya...
Mau tengok semua gambar comeyl saya masa zaman sekolah,,,
ok,tutup mata dulu..
1...2...3....


kami semua comeyl+cute+ ayu..hehe(perah santan)


Naaahhh...nie dia gambar nyer...
sekolah saya dekat johor,Sekolah Menengah permas Jaya..
tahun 2009...Barisan depan depan dua orang kecik molekk nie nama dia
Fara(kiri)..fiqa(kanan)..comeyl betul budak 2 nie...
Yang belakang dari kiri aisya..
sebelahnya yang ayu tu saya lah...
dan sebelah kanan tu alina
ini lah kami....suka sangat bergambar...hehe..
Miss giler dengan this moment...hehe..


Ohh...sebelum saya lupa.....
due date untuk contest nie adalah 
11/01/2011....
wah cantekss ya tarikkh nie wahai cik penganjur....
hehehe...
Untuk maklumat tentang syarat.....korang boleh 
klik kat  sini..
So jom ramai-ramai kita join this contest!!!! 

4 comments:

iDa said...

mkch sbb sudi join contest ida ni,semua dh ok,cuma banner 2 xlink dgn contest 2..xkish r..mkch sbb sudi join....

GUD LUCK

bisikan hati said...

Teme kasih ida....hehe...

aNa d'sKoDenG said...

heheh..nak join gak bulih?? kena selongkar neh..almaklum laa...lama benor dah tinggal skolah..

bisikan hati said...

haha..meyh cepat Kak Na..hihikkk...selongkar semua gambar-gambar lama..hihi....